Nákupy

T – koule

Znáte někoho kdo má nějakou hospodu a nebo i restauraci ? Nebo jste tím někým přímo Vy. Ve většině hospod se čepuje nespočet nápojů ať už alkoholických, nebo i těch nealkoholických. Je k tomu zapotřebí výčep. Konkrétně tedy výčepní pípa. Tou Vám pak protéká dovolil bych si říct, až národní Český nápoj pivo a nebo ta nealkoholická limonáda. Výčepní hlavy se vyrábí v různých stylech. Můžete mít klasickou pípu s jedním kohoutkem, ta je ve většině hospod a nebo pak výčepní hlavy dvě, které jsou nejběžnější. Ono tedy záleží hlavně na tom, kolik druhů, dejme tomu, těch piv čepujete. Můžete mít třeba desíti stupňové pivo, a pak ještě dvanácti stupňové pivo.

penize na utratu

Když ta piva nejsou stejná těžko potečou skrze stejnou výčepní hlavu. A když k tomuhle všemu přidáme ještě nějakou limonádu, kterou by jste teda měli jen jednu, například malinovku, tak už potřebujete výčepní hlavy 3. Ono se to nezdá, ale lehce se to nasčítá. Někomu stačí zmíněné dvě, někomu čtyři, někomu šest a někomu i osm. Bude se to také logicky odvíjet od rozlohy restaurace, nebo hospody. Záleží, kolik Vám tam chodí a nebo bude chodit lidí. Asi by jste totiž nevyužili osm výčepních hlav, když Vaši jediní zákazníci budou dva ožralové, kteří přišli na jedno pivo. Nesoudě samozřejmě. Gastroserver je web, který se zabývá prodejem věcí, které by se Vám do takovýchto druhů podniků mohli více než hodit.

sklenice plne vina

Prodává a nabízí třeba zmíněné Výčepní hlavy, kterým se jinak říká stojany, nebo T – Koule Gastroserver, to jen, aby jste věděli, kdyby na Vás někdo s takovýmto pojmem přišel. Cena takového stojanu je zhruba třicet tisíc korun českých a to bez výčepních hlav, takže takový nákup nemusí být zrovna nejlevnější. Máte-li však podnik založený na gastronomii, či degustaci alkoholických nápojů nebude tato investice pro Vás problém, ba naopak, ještě si díky ní vyděláte.